Wij zijn Pieter Schouten en Corina Schouten-Duits. We zijn sinds juli 2023 in Gobabis waar we ons hebben aangesloten bij het project Light for the Children.
In november hebben we een plot (stuk grond, 32 ha, met woonhuis en schuren) gekocht. Hier hopen we onze plannen te gaan verwezenlijken. (Zie afbeelding bovenaan de homepagina.)

In 2014 hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet en twee jaar later zijn we getrouwd.

Pieter was werkzaam als uitvoerder in de bouw en Corina werkte als ambulant begeleider in de geestelijke gezondheidszorg. We zijn allebei enthousiast, gedreven en ondernemend.

In 2022 zijn we vijf weken in Namibië geweest. Daar hebben we ons hart verloren aan het land, de cultuur en de gemeenschap. We ervaren beiden een roeping iets te mogen gaan betekenen in Namibië voor het project Light for the children. Wij willen dit doen als veldwerkers van de Stichting Light for the Children Nederland.
Ook zijn wij een samenwerking aangegaan met de Stichting Tree of Life in Nederland. Zij hebben veel ervaring in landbouwprojecten die zij ondersteunen in ontwikkelingslanden, met name in Afrika.