Werk in uitvoering
Op dit moment is de realisering van onze plannen in volle gang. Wij geven u op onze website elke twee weken een update van onze vorderingen. Deze update vindt u op de homepagina.

Hieronder treft u een weergave van onze plannen, zoals we ze voor ogen hebben. En dus nog niet zijn gerealiseerd!

Groenten

We willen beginnen met groententuinen aan te leggen. We doen dit onder tunnels (ronde plastic overkappingen met zonverminderende laag en met op de grond waterslangen) We denken in eerste instantie aan een aantal specifieke producten waar op de Namibische markt veel vraag naar is, zoals komkommers, paprika’s en snoeptomaten.

Fruitbomen

We willen ook diverse soorten vruchtbomen poten. In het tweede jaar kunnen deze bomen al vruchten opleveren. We denken aan de volgende soorten: citroen, mandarijn, sinaasappel, ananas en banaan.
Moringaboom (moringablaadjes fijn te maken en te verkopen als superfood)

Kaas en yoghurt


Behalve bovengenoemde activiteiten willen we ook kaas en yoghurt gaan maken. We halen de melk zelf op bij boeren en pasteuriseren deze; waarna de productie ter hand kan worden genomen. In de ketels is het mogelijk zowel kaas als yoghurt te maken.
We starten met dit project als de groententuinen hun opbrengsten gaan leveren.

Gastenverblijven


Daarnaast willen we ook nog gastenverblijven bouwen voor jongeren en studenten die (tijdelijk) komen meebouwen aan onze projecten.